Toxozon CardPrinters

Onze CardPrinters zijn onovertroffen als het gaat om het uitgeven van klantenpas tot aan hoogwaardig identiteitsbewijs of smartcard.

Toxozon CardPrinter CP-2.0

De CardPrinters kunnen gegevens thermisch (m.b.v. een printlint) op een, al dan niet voorgedrukte, plastickaart worden aangebracht. U kunt denken aan naamgegevens, nummering, pasfoto’s, logo’s en barcodes.

Ons best verkochte model is geschikt voor het printen van 1.400 zwart-wit of 180 full-colour pasjes per uur. In de prijsklasse onder de € 1.000,- is het uniek dat deze CardPrinter van rand tot rand print.

Onze CardPrinter onderscheid zich o.a. door de gebruikte printtechniek, uitvoering (enkel- of dubbelzijdig kunnen printen) en bijvoorbeeld elektronische personalisatie.

Toxozon CardPrinter CP-XL

CP-XL
De Toxozon CardPrinter CP-XL is speciaal geschikt voor het printen van langwerpige pasjes zoals gebruikt op evenementen met de afmetingen 110 x 54 of 140 x 54 mm.

Toxozon CardPrinter CP-XXL

CP-XXL
De Toxozon CardPrinter CP-XXL is geschikt voor het printen van 1.300 zwart-wit of 170 full-colour pasjes per uur. Voor passen geschikt voor evenementen , zoals Sail Amsterdam of de Tour de France speciaal met de afmetingen 124 x 88 of 140 x 88 mm.

Meer weten over onze CardPrinters?

Wij staan u graag te woord

070-4140200.

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier
Contactformulier