Toxozon fijnstoffilters voor printers/copiers en 3D printers

Een Toxozon fijnstoffilter voorkomt de uitstoot van toner en fijnstof en is geschikt voor alle soorten laserprinters / 3D printers en kopieerapparaten. Toxozon, voor een goede en gezonde luchtkwaliteit in uw bedrijf, instelling, school of thuis!

Lees alles over tonerziekte

Prestaties

De uitstekende fijnstoffilter prestaties van Toxozon zijn gebaseerd op een gepatenteerd 4-delige filterpakket. Het zorgt ervoor dat kankerverwekkend tonerpoeder wordt vastgezet in speciale fijnstoffilters. Voor een goede en gezonde luchtkwaliteit in uw bedrijf, instelling, school of gewoon bij u thuis.

Leasen

U kunt een Toxozon leasen waarna u automatisch eigenaar wordt.

In de maandelijkse termijnen zit alles inbegrepen: voorrijkosten, alle filters, Toxozon basis-unit, hulpstuk, arbeidsloon etc.

Huren

Wanneer u gaat huren betaalt u maandelijks het minste. Aan het einde van een gekozen periode heeft u 3 mogelijkheden; u kunt de Toxozon overnemen, u continueert de huur tegen een lager maandbedrag of u retourneert hem. Net als bij leasen zitten alle genoemde componenten in de maandelijkse termijnen.

Huren kan al vanaf € 39,00 per maand.

Kopen

Kopen is de meest voordelige optie.

U wordt gelijk de eigenaar en betaald geen enkele rente opslag.
(dat is wel het geval bij huren en leasen)

In alle hierboven genoemde mogelijkheden is een Toxozon filter-abonnement inbegrepen. Dit heeft als voordeel een lage onderhoudsprijs en ieder jaar een verlengde garantie.

Een schoon en gezond kantoor?

Vraag dan nu een gratis fijnstofmeting aan.

Gratis fijnstofmeting aanvragen

    Geen ozon maar vooral geen giftig tonerpoeder meer!

    Tonerpoeder van laserprinters, faxen en kopiers is uitermate schadelijk voor ons lichaam.
    Onze longen kunnen ongeveer de helft van de tonerpoeder niet filteren omdat het fijnstof is!