Toxozon fijnstoffilters voor printers/copiers en 3D printers

Dit filter voorkomt de uitstoot van toner en fijnstof en is geschikt voor alle soorten laserprinters / 3D printers en kopieerapparaten. Toxozon, voor een goede en gezonde luchtkwaliteit in uw bedrijf, instelling, school of thuis!

Lees alles over tonerziekte

Prestaties

De uitstekende filter prestaties van Toxozon is gebaseerd op een gepatenteerd 4-delige filterpakket dat ervoor zorgt dat kankerverwekkend tonerpoeder wordt vastgezet in speciale fijnstoffilters. Voor een goede en gezonde luchtkwaliteit in uw bedrijf, instelling, school of thuis.

Leasen

U kunt een Toxozon leasen waarna u automatisch eigenaar wordt.

In de maandelijkse termijnen zit alles inbegrepen: voorrijkosten, alle filters, Toxozon basis-unit, hulpstuk, arbeidsloon etc.

Huren

Wanneer u gaat huren betaald u maandelijks het minste. Aan het einde van een gekozen periode heeft u 3 mogelijkheden; u kunt de Toxozon overnemen, u continueert de huur tegen een lager maandbedrag of u retourneert hem. Net als bij leasen zitten alle genoemde componenten in de maandelijkse termijnen.

Kopen

Kopen is de meest voordelige optie.

U wordt gelijk de eigenaar en betaald geen enkele rente opslag.
(dit is wel het geval bij huren en leasen)

In alle hierboven genoemde mogelijkheden is een Toxozon filter-abonnement inbegrepen. Dit heeft als voordeel een lage onderhoudsprijs en ieder jaar een verlengde garantie.

Een schoon en gezond kantoor?

Vraag dan nu vrijblijvend een proefplaatsing aan.

Proefplaatsing aanvragen

    Geen ozon maar vooral geen giftig tonerpoeder meer!

    Tonerpoeder van laserprinters, faxen en kopiers is uitermate schadelijk voor ons lichaam.
    Onze longen kunnen ongeveer de helft van de tonerpoeder niet filteren omdat het fijnstof is!