Toxozon HEPA H-13 antivirus filters voor een schoon en veilig kantoor

Toxozon HEPA H-13 antivirus filters zorgen ervoor dat we veilig en gezond kunnen werken en samenzijn zonder gevaar voor virussen. Je beschermt de gezondheid van jezelf en die van je collega’s.

  • We filteren op aerosolen, allergenen, bacillen, bacteriën, huisstof, pollen en virussen
  • Een ideale 2-in-1 oplossing: HEPA H-13 luchtreiniger en ultra fijnstof filteren in één
  • 100 m3/h lucht reinigen: kantoor-, vergader-, of behandelruimte, klaslokaal, thuis
  • 4-voudige filtertechniek met PM2,5, HEPA H-13 en actief koolstof filters
  • Bescherming van uw kostbare luchtwegen.

We plaatsen de Toxozon Luchtreiniger op een kast, maar bij voorkeur monteren wij hem aan de wand met een onzichtbare ophanging d.m.v. aluminium haaklatten (meerprijs € 87,-). De door de Luchtreiniger op gang gebrachte luchtstroom wordt op deze manier niet onderbroken en is de filter effectiviteit 100 m3/h. 2x per jaar vervangen wij het filterpakket op locatie incl. TLS. Het medische HEPA H-13 antivirus filter heeft een filter effectiviteit > 99,95%

Kopen:

Wilt u de Luchtreiniger kopen dan wordt u meteen de eigenaar, dit is de goedkoopste keuze. 25% korting over alle filters door het TLS. (bruto € 1.188,- echter uw nettoprijs is € 667,- incl. filterpakket incl. HEPA H-13 antivirus filter voor de eerste 6 maanden)

Huren:

Wilt u de Luchtreiniger huren dan bent u 100% ontzorgd. De prijzen zijn incl. garantie, voorrijkosten, arbeidsloon én het 2x per jaar vervangen van het HEPA H-13 antivirus filter.

(24 maanden € 63,-  |  36 maanden € 53,-  |  48 maanden € 46,- incl. alle filters vervangen op locatie)

Griepvirussen:

Griepvirussen zoals covid-19/corona worden tevens met onze HEPA filters opgevangen.

Onze Luchtreiniger is een afgeleide van de bekende Toxozon fijnstoffilter voor printers. Mocht er in de toekomst behoefte bestaan om hem aan een laserprinter te koppelen is dat mogelijk. We leveren ombouw kits zodat dit eenvoudig gerealiseerd kan worden. Dan werkt hij nog steeds als HEPA H-13 luchtreiniger, maar tegelijkertijd om het ultra fijnstof van printers op te vangen.

Toxozon HEPA Luchtreiniger

Luchtreiniger gemonteerd aan wand.

Luchtreiniger op een kast of plank.

Luchtreiniger HEPA H13

HEPA H-13 filtermateriaal.