Toxozon HEPA H-13 Luchtreinigers voor een schoon en veilig kantoor

Met een Toxozon Luchtreiniger bent u voorbereid op het “oude normaal” oftewel met meer collega’s op kantoor. Je beschermt de gezondheid van jezelf en die van alle collega’s.

  • Een ideale 2-in-1 oplossing: HEPA H-13 luchtreiniging en ultra fijnstof filteren in één
  • Filteren van virussen: corona/covid-19, bacteriën, pollen, aerosolen, huisstof
  • Filteren van PM1 en PM2,5 ultra fijnstofdeeltjes > 99,95%
  • Reinigen van 65 m3/h kantoorlucht ieder uur
  • Bescherming van uw kostbare luchtwegen

Plaats de Luchtreiniger bij voorkeur op een hoge kast/plek zodat de door de Luchtreiniger op gang gebrachte luchtstroom niet wordt onderbroken.  2x per jaar vervangen wij het filterpakket bij u op locatie incl. het TLS. Ons HEPA H-13 filter heeft een filter efficiency > 99,95%.

Prijzen huren en kopen:

Wilt u de Toxozon Luchtreiniger huren dan bent u 100% ontzorgd. Bij huren 100% garantie incl. voorrijkosten, arbeidsloon én het 2x per jaar vervangen van de filters incl. HEPA H-13 virus- en bacteriefilter. (24 maanden € 51,- / 36 maanden € 44,- en 48 maanden € 37,-)  Wilt u de Toxozon Luchtreiniger kopen dan wordt u meteen de eigenaar, dit is de goedkoopste keuze. 25% korting over alle filters door het TLS. (brutoprijs € 894,- maar netto     € 557,- incl. 1e filter voor 6 maanden). Daarna gaat het TLS in en betaald u € 217,- min 25% korting.

Griepvirussen:

Griepvirussen zoals covid-19/corona worden tevens met onze filters opgevangen.

Onze Toxozon Luchtreiniger is een afgeleide van het Toxozon fijnstoffilter voor printers. Mocht er in de toekomst behoefte bestaan om hem onder of naast een laserprinter te plaatsen is dat mogelijk. We leveren ombouw kits zodat dit eenvoudig gerealiseerd kan worden. Dan werkt hij nog steeds als luchtreiniger maar tevens om het ultra fijnstof van de printer op te vangen.

Er zit een speciale sticker op de Luchtreiniger met de tekst: “HEPA H-13 virusfilter geïnstalleerd”. Iedereen kan zien dat er aan de gezondheid van alle collega’s wordt gedacht.

Luchtreiniger HEPA H13