Over ons

DE WILT – CYROX GROEP is de specialist op het gebied van filtersystemen voor reiniging van uitermate schadelijke toner uitstoot van laserprinters, faxen en copiers/multifunctionals.

Daarnaast leveren wij een uitgebreide range van Toxozon CardPrinters. Hiermee kunt u snel en voordelig in eigen beheer pvc cards printen in zwart/wit en full-colour.

Toxozon

De specialist op het gebied van filtersystemen

Toxozon

Brede ervaring en de juiste expertise !

Toxozon

Voor een schoon en gezond kantoor!

Start

De start van ons bedrijf dateert al weer uit de vorige eeuw t.w. 1928. Vroeger begonnen als importeur van het Duitse kantoormachine- en artikelen merk Geha en dit voornamelijk door de verkoop van stencilmachines, stencilinbranders, offsetmachines, papiervernietigers, overheadprojectoren en daarnaast een complete range van kleinere kantoorartikelen. (inktlinten, stempelkussens, carbonpapier, vulpennen etc.)

Eind 70-tiger jaren zijn wij naast het bovengenoemde Geha assortiment begonnen met een import uit Japan van het merk RYOBI. Zij produceren o.a. proffessionele offsetpersen en aanverwante machines.

ARBO

Inmiddels 30 jaar geleden is De Wilt-Cyrox zich gaan concentreren en specialiseren op het gebied van gezondheid en veiligheid in kantooromgevingen, waarbij wij ons conformeren aan de Nederlandse ARBO-wetgeving. Met als belangrijke leidraad de ARBO-Informatiebladen 2 en 7 ( voorheen de bekende P-Publicatie bladen )

Wij beschikken inmiddels over een zeer brede ervaring en kunnen u daardoor de juiste expertise aanbieden.

Sinds januari 1997 opereren wij vanuit ons landelijke hoofdkantoor te Rijswijk (zh), dit na een 69-jarige huisvesting in de Haagse residentie. Wij doen dit inmiddels met een enthousiast team van 22 collega’s.

    Geen ozon maar vooral geen giftig tonerpoeder meer!

    Tonerpoeder van laserprinters, faxen en kopiers is uitermate schadelijk voor ons lichaam.
    Onze longen kunnen ongeveer de helft van de tonerpoeder niet filteren omdat het fijnstof is!