FAQ

Jazeker! Maak gebruik van ons aanbod voor een Gratis proefplaatsing. U kunt een Toxozon 1 maand op proef krijgen. Het filter zal u het bewijs tonen, daarna neemt u een besluit.
Toner is een mix van een heleboel ingrediënten zoals carbon black, lijm, bindmiddel, polymeren en zware metalen waaronder ijzer, pigment, hars, silica, chroom, kwik, selenium, kobalt, nikkel en koper.
Nee helaas niet, vaak worden deze ruimtes ook niet apart afgezogen. De verontreinigde lucht gaat nu het ventilatiesysteem van het gebouw in i.p.v. naar buiten toe. (dit is een verplichting uit onze Arbowet)
Dit klopt; standaard wordt dit niet meegenomen. Maar sommige Arbo artsen willen zelfs geen koffie als de printer/copier naast de koffiemachine staat.
Dan prijst een merk zich uit de markt, printer wordt duurder, terwijl de concurrentie al zo hevig is.
Onze Arbowet stelt dat u als bedrijf dit probleem zelf dient op te lossen. U als organisatie bent verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en gezonde werkplek.
Nieuwe printers en copiers zijn sneller en zuiniger geworden en hebben een perfecte afdrukkwaliteit gekregen, maar ze blazen zelfs meer fijnstof het kantoor in.
Ja dat bent u zeker, u kunt de printer nu zelfs op of vlak naast uw werkplek laten staan!
Dat klopt op zich er is namelijk geen norm voor de uitstoot van fijnstof uit printers en copiers.
Ons 4-delige filterpakket zorgt ervoor dat deeltjes zo klein als 1 micron in onze filters worden vastgezet. (tonerpoeder is op dit moment niet kleiner als 1 micron) zodat er geen fijnstof uitstoot meer plaats kan vinden.
Nee zeker niet een Toxozon verbruikt € 0,0019 per uur.
Nee, wij komen niet aan de door u gehuurde of geleasde copier. Onze op maat geproduceerde hulpstukken worden op een universele stalen Toxozon standaard bevestigd.
Ja onze 2 modellen zijn geschikt om aan iedere printer of copier te worden gekoppeld.
Wij vervangen het filter 2 x per jaar bij u op locatie.
Ja dat is schadelijk voor uw gezondheid. Door de uitstoot van fijnstofdeeltjes.